Üzleti szabályok

A Fényüzér - ingyenélőképzés keretében néhány nagyon egyszerű üzleti szabály működik:
  1. A képzés különféle oktatásokat, előadásokat, programokat, életmód változtatást segítő szolgáltatások elérését foglalja magában. A programok, szolgáltatások tagok és nem tagok számára azonos díjért kaphatók. A díj megegyezik azzal, amit az fizet, aki sose találkozott a Fényüzér - ingyenélőképzés csapatával.

  2. A Fényüzér díjat kap a különféle programokat tartóktól, szolgáltatóktól, értékesítőktől a szervezésért. Ezek a cégek, személyek maguk is lehetnek tagok. A szervezési díj egy része a tagok számára gyűlik, levásárolható kedvezményre melyet a tag azonnal felhasználhat, amint az általa kívánt összeg összegyűlik, más része olyanok támogatására, akik maguk nem tudnák megfizetni ezeket részben, vagy egészben.

  3. Aki az 1. pontban említett bármely programunkon részt vesz eldöntheti, tag kíván lenni, vagy sem. Ha igen, nem kell mást tennie, mint kitölteni a jelentkezési lapot.

Aktuális lehetőségek

Minden tagnak lehetősége van a kínálat bővítésére. Termékek esetén saját termelésű, vagy kizárólagos forgalmazású termékek jöhetnek számításba. Engedélyköteles termékek esetén a szükséges engedélyek megléte ellenőrzésre kerül. A forgalmazási lehetőségért a megállapodásunk szerint adott kedvezménnyel fizetsz.

Vállalkozásként lehetőséged van arra is, hogy önmagad reklámozd köreinkben és arra is, hogy alkalmazottaidat fizesd be épp elérhető szolgáltatásainkra. Bármelyiket választod, számodra tagsági viszonnyal jár ugyanúgy, mintha magánember lennél.

Minden tag bekapcsolódhat a szervezési munkába előzetes, személyes megállapodás szerinti feltételekkel.