Mit kínálunk?

A Fényüzér - ingyenélőképzés hasznos, sokoldalú eszköz minden tag számára, mindennapjai jobbítására; tudása, kreativitása kiteljesítésére, élete jobbítására.

Most ott dünnyögsz az orrod alá: milyen kreativitásról beszélek, nem vagy te művész! Én meg itt dünnyögök a saját orrom alá, hisz nem értem, hogyan nem veszed észre saját tudásod, családoddal, barátaiddal közös kreatív alkotásaitok értékét?

Az alkotás amúgy nem munka, bár lehet alapja a megélhetésnek. Kreativitás sokszor ahhoz is kell, hogy egy család együtt tölthesse az idejét. Keveseknek adatik meg. Ma még kevesebbeknek, hogy ezt az időt szabad akaratukból szánhassák erre.

A Fényüzér projekt kifejezetten célozza a hétköznapi kreativitás és az újra létező szabadidő megteremtését. Biztosan emlékszel, ha elég idős, vagy elég szerencsés vagy, milyen volt egymással beszélgetni, együtt játszani, egymásra mosolyogni, együtt sírni, közösen építkezni.

Ahogy múlik az idő, úgy vagyok benne egyre biztosabb: ezt azoknak is meg kell ismerniük, akik nem olyan öregek, mint én és nem olyan szerencsések, mint te, aki ma is így élhetsz...

Tényleg azt állítod, hogy nem így élsz? Nem hittem volna. Valamiért azt gondoltam egyike vagy a szerencséseknek, akiknek ilyen életmód jutott. De tudod mit? Sebaj! Ha már idetévedtél, veled együtt megoldjuk a dolgot.

A hogyanhoz nézd át az üzleti szabályokat!